Izvor: Pančevac-online.com, 13.Jun.2023, 22:10

VAŽAN SPORAZUM U LONDONU Premijerka Brnabić i britanski ministar potpisali memorandum o razumevanju u oblasti energetike FOTO

Premijerka Srbije Ana Brnabić danas je u Londonu sa britanskim ministrom za energetsku bezbednost i nultu emisiju gasova Grentom Šapsom potpisala memorandum o razumevanju u oblasti energetike.   View this post on Instagram   A post shared by Prime Minister Ana Brnabić (@anabrnabic) „Reč je o zelenoj tranziciji, više obnovljivih izvora energije, ali postepeno i […] The post VAŽAN SPORAZUM U LONDONU Premijerka Brnabić i britanski ministar potpisali memorandum o razumevanju u oblasti energetike FOTO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Premijerka Srbije danas u Londonu potpisala Memorandum o razumevanju u oblasti energetike

Izvor: Danas, 13.Jun.2023

Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je danas u Londonu da je sa britanskim državnim sekretarom za energetsku bezbednost i nultu emisiju Grantom Šapsom potpisala Memorandum o razumevanju u oblasti energetike, saopštila je vlada Srbije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.