Uzbuna u Londonu, plavac menja boje?

Izvor: Sportske.net, 16.Jan.2020, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uzbuna u Londonu, "plavac" menja boje?

Lampard pušta domaćeg igrača.

Dejvid Mojs će morati više da se potrudi na januarskom tržištu, kako mu se ne bi ponovila "Žedson" situacija. Vest Hem je dugo pratio Portugalca, da bi ga Totenhem ekspresno "ukrao" i doveo na pozajmicu od osamnaest meseci.

Po pisanju engleskih medija, nekadašnji stručnjak Evertona želi svog "miljenika".

Na meti je Ros Barkli, Mojs ima iskustvo sa njim u "karamelama". Engleski reprezentativac je van konkurencije kod >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Lamparda. Kombinacija boljih partija njegovih kolega i nediscipline veziste bi mogla stvoriti uslove za promenu sredine.

Englezi smatraju da bi ova razmena bila u Barklijevom interesu ukoliko želi da osigura svoje mesto na predstojećem Evropskom prvenstvu. "Čekićari" su spremni da ponude pozajmicu do kraja sezone, na Lampardu je da odluči.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.