Užas u Londonu: Tinejdžer izboden nasmrt

Izvor: B92, 15.Jul.2023, 23:23

Užas u Londonu: Tinejdžer izboden nasmrt

Sedamnaestogodišnji tinejdžer izboden je nasmrt nakon rođendanske proslave u severozapadnom Londonu, saopštila je policija.

U incidentu koji se desio sinoć oko 23.30 časova po lokalnom vremenu, povređeni su i njegov vršnjak, kao i devojka u ranim dvadesetim godinama koja je zadobila povredu ruke.

"Pretpostavljamo da je došlo do tuče posle rođendanske žurke u kojoj je učestvovalo više ljudi", saopštio je glavni inspektor Mark Rodžers iz Metropoliten >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << policije i pozvao sve prisutne da se jave policiji i objasne šta se tačno desilo.

"Radimo sa kolegama iz svih nadležnih institucija da sprovedemo i rešimo istragu što brže i temeljnije možemo", rekao je glavni nadzornik zadužen za severozapadnu komandnu jedinicu Londona, Den Nols,

Istraga je u toku, dok su povređeni zbrinuti u obližnjoj bolnici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.