Uspešna pozorišna godina u Londonu

Izvor: Beta, 29.Jan.2014, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspešna pozorišna godina u Londonu

LONDON, 29. januara 2014. (Beta-AP) - Broj posetilaca londonskih pozorišta se 2013. godine povećao, i to je deseta takva uzastopna godina uprkos nestabilnoj ekonomskoj situaciji u Velikoj Britaniji.

Kako pokazuju u sredu objavljeni podaci, broj posetilaca pozorišta je prošle godine iznosio 14,5 miliona, što je za četiri odsto više nego 2012. godine.

Prihod na blagajnama je skočio još više - za 11 odsto, iznoseći >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << više od 585 miliona funti, to jest 969 miliona dolara.

Udruženje londonskih pozorišta, koje je sakupilo podatke iz 52 teatra, saopštilo je da se rast duguje novim mjuziklima na repertoaru, na primer "The Book od Mormon", "Once" i "Čarli i fabrika čokolade".

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Još jedna uspešna pozorišna godina u Londonu uprkos krizi

Izvor: Blic, 30.Jan.2014, 00:48

Broj posetilaca londonskih pozorišta se 2013. godine povećao, i to je deseta takva uzastopna godina uprkos nestabilnoj ekonomskoj situaciji u Velikoj Britaniji...Kako pokazuju danas objavljeni podaci, broj posetilaca pozorišta je prošle godine iznosio 14,5 miliona, što je za četiri odsto više...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.