Uskoro na RTV nova serija za celu porodicu: Avanture Heti Feder

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Dec.2019, 01:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro na RTV nova serija za celu porodicu: "Avanture Heti Feder"

Od ponedeljka, 23. decembra Radio-televizija Vojvodine počinje sa prikazivanjem britanske dramske serije "Avanture Heti Feder’" (Hetty Feather, Velika Britanija, 2018) fokusirane na život devojčice Heti, koja je napuštena kao beba i živi u londonskom sirotištu.

Serija je zasnovana na istoimenom romanu britanske spisateljice Džeklin Vilson, a možete je gledati na našem Prvom programu počev od ponedeljka 23. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << decembra, radnim danima od 22.50 časova.

"Avanture Heti Feder" britanska je kostimirana drama iz BBC produkcije. Smeštena u vreme viktorijanske Engleske, krajem 19. veka, priča prati siroče – crvenokosu devojčicu Heti Feder, koja je odlučna da pronađe svoju biološku majku.

Heti je, kao beba, ostavljena u sirotištu u Londonu, odakle je poslata u hraniteljsku porodicu. Nekoliko narednih godina, Heti živi na selu. Život na selu nije lak, ali i pored zahtevnih obaveza, Heti provodi dane igrajuće se sa drugom siročadi, kao i sa biološkom decom svojih hranitelja.

Kada napuni šest godina, Heti je prinuđena da se vrati u sirotište.

Svakodnevica u sirotištu je sumorna, Heti se ne uklapa i često je kažnjavana od strane stroge upravnice. Dolazi u sukobe i sa drugom decom, ali stiče i nove prijatelje.

Heti je hrabra, inteligentna i odvažna i učiniće sve da pronađe svoju majku. Na tom putu doživeće mnoge uzbudljive avanture.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.