Upoznajte roze psa – jednog od samo 100 na svetu

Izvor: 011vodič.com, 02.Apr.2020, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznajte roze psa – jednog od samo 100 na svetu

Roze pas po imenu Milkšejk ima samo 17 meseci i jedan je od 100 štenaca na svetu s roze krznom i nebesko plavim očima.
Ružičasto krzno posledica je nedostatka pigmenta, a neobičnu boju nasledio je od svog albino pretka. Kada ga je vlasnica Marija primetila među braćom i sestrama, odmah je bilo jasno da će postati nerazdvojni prijatelji.
Devojka iz Londona po imenu Marija uzela je psa kada mu je bilo 10 sedmica. Tokom prvih dana njihovog prijateljstva pokrenula je Instagram >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << profil s prizorima iz života svog psa. Danas Milkshake ima blizu 60.000 pratilaca.
“Nikada ranije nisam videla ružičasto štene. Otišla sam u uzgajivačnicu i primetila ga. Odmah sam poželela da postane moj. Zna da su ružičasti štenci jako retki. Mislim da ih ima oko 100 na celoj planeti. Milkšejk zapravo nije albino. Reč je o ružičastoj boji krzna, ali ne postoji rizik da će izgubiti vid ili sluh. Zdrav je i srećan dečko”, navodi Marija.
Vlasnica kaže da je njen pas zanimljiv, srećan, živahan i razmažen. Pravi joj društvo na poslovnim sastancima i barem jednom sedmično uživa u spa centru za pse. Tamo se priprema za fotografije koje se kasnije nađu na njegovom Instagram profilu, piše Unilad.
Milkšejk učestvuje na nacionalnim izložbama pasa. Ima ličnog trenera jer vlasnica želi da njen prijatelj glumi u reklamama i filmovima.
“Milkšejk je najpoznatiji ružičasti pas Instagrama. Sve je krenulo kao zabava, ali vrlo brzo je izazvao pažnju korisnika. Mnogo prijatelja je na samom početku reklo da im je Milkšejk popravio dan pa sam iz sedmice u sedmicu povećavala broj objava”, objašnjava Maria.
Vlasnica ružičastog psa kaže da ga ljudi često prepoznaju prilikom susreta na javnom mestu.


Pogledaj vesti o: London

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.