Uhapšeno sedam osoba zbog napada u Londonu (FOTO)

Izvor: BKTV News, 23.Mar.2017, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeno sedam osoba zbog napada u Londonu (FOTO)

Sedam osoba je uhapšeno danas zbog sumnje da su učestvovale u napadu u Londonu, saopštila je britanska policija.

"Pretražili smo šest adresa i uhapsili sedam osoba. Racije u Birmingemu i drugim delovima zemlje će se nastaviti", rekao je novinarima šef službe za borbu protiv terorizma Mark Rouli, prenosi Rojters.

British police raid 6 addresses, arrest 7 people in connection with Wednesday's rampage in London, authorities say https://t.co/Vw6oeMBCWo pic.twitter.com/rkeOeHvHFi
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
Prema njegovim rečima, ta služba veruje da je napadač bio inspirisam međunarodnim terorizmom.

London attack: UK police arrest 7 in massive pre-dawn raids | https://t.co/KvBbweuOdG

Britanska policija izvršila je jutros raciju u jednoj kući u Birmingemu u vezi sa napadom u Londonu i uhapsila nekoliko osoba, javio je ranije "Skaj njuz".

Naoružani policajci pretresli su jednu kuću, a bilo je zatvoreno pet glavnih prilaza kući i nekoliko drugih ruta u Birmingemu, koje se nalaze u blizini te kuće.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.