Uginula dva psa britanske kraljice

Izvor: Blic, 10.Sep.2012, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uginula dva psa britanske kraljice

Jedan od pasa britanske kraljice Elizabete II koji je učestvovao na otvaranju Olimpijskih igara u Londonu, ugionuo je, saopštila je danas Bakingemska palata.

Pas rase korgi učestvovao je u skeču s Džejmsom Bondom prilikom ceremonije otvaranja Igara u julu. Zvao se Monti, a nastupao je s dvoje drugih kraljičinih pasa iste rase, koji su u sceni pozdravljali Danijela Krejga u poseti palati.

Palata nije objavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << starost ni uzrok smrti psa, koga je prethodno imala Kraljica majka. U saopštenju se navodi da je umro još jedan od kraljičinih ljubimaca zvani Sajder, koji je bio mešanac korgija i jazavičara.

Kraljici su posle smrti ostala dva korgija, Vilou i Holi.

Povezane vesti: Pas pobegao od kuće i vozio se vozom Putin od Japana dobio novog psa, zauzvrat šalje mačku Pitbul dva puta spasio život svojoj vlasnici Princ Endrju će pokušati da se spusti niz oblakoder Šard Britanska kraljica iznajmljuje park i palatu da popuni kasu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.