Udovičić: Ajndhoven je usputna stanica za London

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Dec.2011, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovičić: Ajndhoven je usputna stanica za London

Kapiten reprezentacije Srbije Vanja Udovičić izjavio je da će predstojeći šampionat Evrope u Ajndhovenu za naš tim biti samo pripremna stanica za Olimpijske igre u Londonu.

Smatram da je prvenstvo Evrope samo jedna od trenažnih stanica koja nas očekuje uoči Olimpijskih igara u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Londonu. Mislim da dolazi u pravom trenutku jer ova selekcija koja se okupila pre tri godine jeste mlada, ali po rezultatima je već iskusna i sigurno možemo da se nosimo sa pritiskom, pogotovo sa jakim rivalima koji nas čekaju u grupi – rekao je Udovičić.
On ističe da jaki mečevi na Evropskom šampionatu mogu da budu od krucijalnog značaja za rezultat u Londonu.
Kao što reče predsednik Divac ima još 217 dana do Olimpijskih igara i bitno je da osvojimo što više medalja.
Udovičić ističe da je svestan činjenica da nacija baš od vaterpolista očekuje da osvoje zlatnu medalju.
Ogroman uspeh je doneti bilo koju medalju sa Olimpijskih igara i bio bih presrećan da nastavimo niz osvajanja odličja sa velikih takmičenja. Suludo je obećavati zlato, pogotovo ako se ima u vidu da će ova ekipa svoj zenit doživeti tek 2016. Pritisak te vrste nije nam potreban, može samo da ima kontraefekat. Pređašnjim igrama i rezultatima zaslužili smo velika očekivanja i obećavam da ćemo dati maksimum da na najbolji način predstavimo svoju zemlju –zaključio je Vanja Udovičić.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.