UZBUNA U CENTRU LONDONA! Policija HITNO dojurila s mašinkama ispred Bakingamske palate! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 11:06

UZBUNA U CENTRU LONDONA! Policija HITNO dojurila s mašinkama ispred Bakingamske palate! (FOTO)

Dramatično svedočenje očevidaca

Vozač je uhapšen nakon što se automobilom zabio u vrata Bakingamske palate. Naoružana policija okružila je vozača, koji je bio na kolenima, pa je povikala: "Stavi ruke na glavu!".

Vozilo se zabilo u glavna ulazna vrata kraljevske rezidencije u Vestminsteru u centru Londona. Svedok incidenta, koji je želeo da ostane anoniman, rekao je da je gledao scenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u subotu oko 2:30 ujutro nakon što je čuo "glasan prasak".

Dramatic moment car crashes into Buckingham Palace gates as cops arrest driver https://t.co/Zv4j49KI1i pic.twitter.com/XVZnW0nqXL

— The Sun (@TheSun) March 10, 2024

- Čuo sam glasan prasak, pogledao sam i auto se zabio u Bakingamsku palatu. Policija je bila na mestu događaja vrlo brzo, izvukli su čoveka i uhapsili ga - kazao je.  Policija je saopštila kako u incidentu niko nije stradao.

- Naoružani policajci uhapsili su muškarca na mestu događaja zbog sumnje da je počinio krivično delo i da je prevezen u bolnicu - naveli su iz policije.

Izvor: Srbija Danas/The Sun/Preneo: V.M.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KOLIMA SE ZABIO U KAPIJU BAKINGEMSKE PALATE Drama u centru Londona, čuo se glasan prasak

Izvor: Blic, 10.Mar.2024

Vozač je uhapšen nakon što je automobilom udario u kapiju Bakingemske palate.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.