UZBUNA Policija panično upala u prepun voz u Londonu zbog KIŠOBRANA

Izvor: Blic, 09.Dec.2015, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZBUNA Policija panično upala u prepun voz u Londonu zbog KIŠOBRANA

Nepunih 48 sati posle napada mačetom u Lejtonstounu u kome su povređene tri osobe, policija je upala u voz pun putnika koji su podigli uzbunu uvereni da jedan od njih u rukama drži samurajski mač.

Pet-šest policajaca ušlo je u vagon podzemne železnice na stanici Deptford, na jugoistoku Londona, ali su ubrzo shvatili da je “oružje” koje je u rukama držao 22-godišnji Rej Braun zapravo kišobran i da od njega ne preti opasnost, pa je voz nastavio put.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Braun je na Tviteru postavio fotografiju na kojoj drži kišobran neposredno nakon incidenta i dobio 6.000 povratnih tvitova i 5.500 lajkova.

“Imao sam kišobran s drškom koja je ličila na samurajski mač. Policija je ušla u voz, ali nije ni primetila dršku. Prošli su pet-šest puta kroz voz pre nego što su je ugledali. Bilo je, možda, šest policajca. Bili su veoma profesionalni.”

Braun je, međutim, priznao da voli neobične stvari: “Sa ruskom kapom i kišobranom koji liči na samurajsku sablju na toj slici izgledam kao da se spremam da otmem voz.”
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

FOTO: Uzbuna u vozu u Londonu zbog kišobrana

Izvor: Radio 021, 10.Dec.2015, 00:50

Nepunih 48 sati posle napada mačetom u Londonu u kome su povređene tri osobe, policija je upala u voz pun putnika koji su podigli uzbunu uvereni da jedan od njih u rukama drži samurajski mač...Pet-šest policajaca ušlo je u vagon podzemne železnice na stanici Deptford, na jugoistoku Londona, ali...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.