UŽAS U AKVA PARKU: Pukao mobilni bazen, ima MNOGO POVREĐENIH (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2023, 08:48

UŽAS U AKVA PARKU: Pukao mobilni bazen, ima MNOGO POVREĐENIH (FOTO/VIDEO)

Sedmoro ljudi je povređeno u nesreći koja se dogodila u zabavnom parku u nemačkom gradu Rust, u blizini granice sa Francuskom i Švajcarskom, saopštila je nemačka policija.

Policija je saopštila da se, po svemu sudeći, urušila struktura sa koje posetioci skaču u bazen, prenose mediji pisanje agencija.

Kako se navodi, povređeno je petoro zaposlenih i dvoje posetilaca.

Several people have been reported injured at the Europa-Park in Rust, Germany#Rust >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << #Germany #Europapark #Breaking #London pic.twitter.com/SmG96FmjfH

— News Detector (@LiveNewsPlace) August 14, 2023

Uprava ovog najvećeg tematskog parka u Nemačkoj je saopštila da je mobilni bazen u kojem se izvodi "šou ronjenja" napukao i da se potom voda izlila.

Ovaj park je popularna turistička atrakcija koja je prošle godine privukla više od šest miliona posetilaca, uglavnom iz Nemačke, Francuske i Švajcarske.

Europa-Park Rust: Sieben Verletzte bei Unfall in Freizeitpark https://t.co/Llf0j2sKj1 pic.twitter.com/zVWUnxyP0A

— Deutschland Germany (@Deutschland_BRD) August 14, 2023

U parku se takođe održavaju konferencije, popularno je mesto za javne događaje i često se koristi kao scenografija za televizijske produkcije.

U ovom zabavnom parku u junu je izbio veliki požar zbog čega je izvršena evakuacija posetilaca, a tokom gašenja vatre dva vatrogasca su bila lakše povređena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.