Izvor: Blic, 04.Avg.2016, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPS! Ben Aflek zamalo ostao bez pantalona na premijeri filma "Suicide Squad"

Glumac Ben Aflek bio je samo jedan u nizu holivudski velikana koji su se pojavili na crvenom tepihu povodom svetske premijere filma "Suicide Squad" u Londonu, ali uprkos činjenici da su se na jednom mestu pojavile zvezde poput Kare Delevinj, Margo Robi, Džereda Leta, Vila Smita i mnogih drugih, najveću utisak na tabloide ostavio je neobičan stajling Bena Afleka.

Naime, Aflek se na premijeri pojavio u sivom elegantnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odelu i pred početak premijere, uredno je pozirao fotografima i odgovarao na pitanja novinara. Međutim, samo nekoliko sati nakon premijere, na afterpartiju, paparaci su uspeli da fotografišu Afleka u krajnje neprijatnom trenutku.

Try harder, Ben Affleck https://t.co/KgbBbvOkaO pic.twitter.com/xqnlQUFxSe

Naime, glumac je fotografisan dok je ulazio u restoran gde je održana proslava nakon premijere, a ono što prvo pada u oči je da nešto nije u redu sa njegovim pantalonama. Naime, iako ih je pričvrstio kaišem, očigledno je preskočio dve gajke, a šta se sa glumcem u međuvremenu desilo, između crvenog tepiha na kom se pojavio uredno obuče, do afterpartija, nije poznato.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ups! Ben Aflek zamalo ostao bez pantalona na premijeri filma “Suicide Squad”

Izvor: Svet, 05.Avg.2016, 09:46

Glumac Ben Aflek bio je samo jedan u nizu holivudski velikana koji su se pojavili na crvenom tepihu povodom svetske premijere filma Suicide Squad u Londonu, ali uprkos činjenici da su se na jednom mestu pojavile zvezde poput Kare Delevinj, Margo Robi, Džereda Leta, Vila Smita i mnogih drugih, najveću...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.