UPISALA JE AKADEMIJU U LONDONU: Sanju Doležal znate svi, a njena ĆERKA ima u planu da nasledi majku u muzičkom poslu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2023, 20:03

UPISALA JE AKADEMIJU U LONDONU: Sanju Doležal znate svi, a njena ĆERKA ima u planu da nasledi majku u muzičkom poslu!

Roditelji su pokušali da je udalje od toga.

Malo koji mladi pevač ima tu privilegiju i čast da odrasta i gradi karijeru uz svog poznatog oca ili majku iz iste struke. Lea Šarić, ćerka Sanje Doležal je zato pod srećnom zvezdom.

Još od svoje 15 godine, mlada Lea peva i piše pesme, i izvodi ih na koncertima svoje majke. Nekadašnja pevačica Novih fosila, Sanja je otpevala pesmu sa nekadašnjim pevačem Bijelog dugmeta Alenom Islamovićem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koju je Lea napisala. Iako još uvek ktinejdžerka, Lea je pokazala muzičku zrelost, tako da je Sanja tad pričala da ni sama ne zna da li da se raduje ili da bude zabrinuta zbog puta kojim kreće njena 15-godišnja kći.

- Suprug i ja smo udaljavali ćerku ceo život od muzike, a ona je to volela. Stalno smo joj govorili „samo ti pevaj, nek ti to bude ljubav, ali završi neki fakultet“. Ipak, nismo uspeli u našoj nameri. Na kraju je upisala džez akademiju u Londonu - izjavila je Doležal jednom prilikom.

Vremenom, Lea je porasla, stvara i piše muziku. Sluša džez, soul, fank, bluz i trudi se da nikako ne ostane u jednom muzičkom žanru. Ipak, kako je jednom prilikom rekla, pomoć roditelja joj mnogo znači.

- Znači mi puno što imam priliku rasti uz ljude koji me poznaju i žele mi sve najbolje, prenijeli su mi duh uživanja u glazbenim druženjima, ali i naučili profesionalnosti i dostojanstvu, koje uspjevaju održati na visokoj razini čak i nakon toliko godina - ispričla je Lea u jednom intervjuu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.