ULETALI NA TEREN: Prekid u Londonu bio reklama za telefon

Izvor: Kurir, 29.Nov.2014, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ULETALI NA TEREN: Prekid u Londonu bio reklama za telefon

Članovi grupe Trolstejšen Braun, Garsija i Džarvis poznati su po performasima i aktivnostima na protestima

Britanski komičari i pripadnici organizacije Trolstejšen Nejtan Braun, Gomes Garsija i Danijel Džarvis prekinuli su meč Lige Evrope između Totenhema i Partizana kako bi izreklamirali kompaniju za proizvodnju slušalica „Bas bads“!

Bezobrazluk engleskih medija

SRBI IZAZVALI PREKID!

Nakon što su navijači tri puta prekinuli >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << utakmicu Totenhem - Partizan, ugledni britanski list Dejli mejl je neposredno posle toga optužio srpske navijače da su izazvali prekid iako je reč o likovima koji su poznati širom Engleske! Na krajnje bezobrazan i neprofesionalan način i bez ikakvog dokaza, ovaj britanski list optužio je srpske navijače da su uletali na teren i tako još jednom pokazao neverovatnu pristrasnost.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.