UBIO BOGA U NJEMU: STRAVIČAN nokaut, Kastiljo  HITNO prebačen u bolnicu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2021, 22:30

UBIO BOGA U NJEMU: STRAVIČAN nokaut, Kastiljo HITNO prebačen u bolnicu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Napete scene u Londonu.

Dok ceo svet čeka bokserski okršaj za svetske titule u teškoj kategoriji između Entonija Džošue i Aleksandra Usika, viđen je zastrašujući nokaut u jednoj od uvodnih borbi na stadionu Totenhema.

Kalum Smit se vratio večeras u ring nakon prvog poraza u karijeri od Kanela Alvareza u odbrani WBA titule u supersrednoj kategoriji. Za rivala je imao Lenjina Kastilja iz Paname, boksera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rejtinga taman po meri Britancu za povratak na pobednički put.

Meč je trajao svega dve runde, a završen je nokautom. Smit je pogodio Kastilja direktom u čelu, ovaj se srušio, ali je ostala jeziva slika kako mu se tresu noge posle tog udarca

Some knockout by Callum Smith on Lenin Castillo tonight.

The word is that Castillo is okay 🙏

pic.twitter.com/pVNso52IDH

— Cantona Collars - aka Larry (@Cantona_Collars) September 25, 2021

Kako javljaju britanski mediji, bokser iz Paname je hitno odvezen u bolnicu odmah posle borbe. Iz ringa je iznet, ali je bio svestan, komunikativan, međutim, za svaki slučaj, s obzirom na snagu nokauta, Kastiljo je odvezen na pregled i da bude doktorima na oku.

Lenin Castillo taken to hospital after brutal KO by Liverpudlian Callum Smith on Joshua-Usyk undercard.

The knockout left the Dominican Republic fighter's body stiff on the canvas, with his left leg convulsing - @GarethADaviesDThttps://t.co/K6J2rmxf9z pic.twitter.com/XTDMy7VIni

— Telegraph Sport (@TelegraphSport) September 25, 2021

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanda Ikardi, supruga Maura Ikardija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.