U zatvor zbog poljupca

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 16.Mar.2010, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U zatvor zbog poljupca

Sud u Dubaiju proglasio je dvoje britanskih državljana krivim za ljubljenje na javnom mestu i odredio im kaznu zatvora u trajanju od mesec dana, javljaju britanski mediji.

Ajman Nadžafi (24), marketinški savetnik koji živi i radi u Dubaiju, i njegova devojka Šarlota Adams (25), koja mu je došla u posetu iz Londona, optuženi su da su se ljubili za vreme večere s prijateljima u jednom restoranu.

Nakon žalbe jedne gošće restorana, koja je izjavila policiji da >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je njihovo "nepristojno ponašanje" uznemirilo njenu kćerku, dvoje Britanaca je uhapšeno i osuđeno na mesec dana zatvora.

Nakon odslužene kazne, Ajman i Šarlota će biti deportovani, saopštile su vlasti Ujedinjenih Arapskih Emirata, gde su seks van braka, prevara i homoseksualno ponašanje zabranjeni.

Mladi par nije prvi koji se našao na udaru strogih zakona ove konzervativne muslimanske države. Prošle godine sličnu sudbinu zadesila je dvoje Britanaca koji su odsuđeni na tri meseca zatvora zbog vođenja ljubavi na plaži.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.