U hramu demokratije kokain – pronađen na 11. poslaničkih mesta

Izvor: B92, 06.Dec.2021, 19:26

U "hramu demokratije" kokain – pronađen na 11. poslaničkih mesta

London -- Rukovodeći organi britanskog parlamenta pozvaće policiju nakon što su londonske novine objavile da su tragovi kokaina pronađeni na mnogim mestima u skupštini.

Predsednik skupštine Lindzi Hojl izjavio je da će kontaktirati policiju nakon što je "Sandej tajms" objavio da se pojavila droga u zgradi parlamenta.

U novinskom izveštaju piše da su testovi koji otkrivaju drogu pronašli tragove kokaina na 11 lokacija gde pristup imaju samo poslanici, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osoblje i novinari, a među lokacijama je navodno i toalet u blizini kancelarije premijera Borisa Džonsona.

"Navodi o upotrebi droge u parlamentu su duboko zabrinjavajući i ja ću o tome pričati sa gradskom policijom ove nedelje. Očekujem da vidim potpunu primenu zakona", saopštio je Hojl.

Portparol DŽonsona Maks Blejn izjavio je takođe da su izveštaji "zabrinjavajući".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.