U bolnici zbog super ljutog hamburgera

Izvor: Beta, 11.Mar.2014, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U bolnici zbog super ljutog hamburgera

LONDON, 11. marta 2014. (Beta) - Pet osoba je do sada završilo u bolnici nakon što je pojelo najzačinjeniji i najljući hamburger do sada proizveden, "XXX Hot C h i l l i Burger" iz Brajtona, javljaju u utorak britanski mediji.

List Dejli mejl piše da restoran koji nudi taj hamburger traži da kupci, koji moraju biti stariji od 18 godina, potpišu da neće tužiti proizvodjača hamburgera.

"Za mnoge je to izazov. >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << Do sada je samo 59 od 3.000 osoba uspelo da pojede ceo hamburger. Jedan moj kupac, koji radi u bolnici, rekao mi je da je osoblje dva sata raspravljalo o hamburgeru i kako da leče 'povredjene'", rekao je vlasnik restorana Nik Gambardela.

Sumnja se da taj hamburger može da izazove anafilaktički šok, koji je najteži oblik alergije, nastaje naglo i može da bude fatalan.

Vlasnik restorana je inače priznao da se nikada nije usudio da proba svoj najljući hamburger.

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.