U Londonu održana premijera filma Titanik 3D

Izvor: NaDlanu.com, 28.Mar.2012, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Londonu održana premijera filma "Titanik 3D"

U londonskom Rojal Alebert Holu sinoć je održana svečana premijera filma "Titanik 3D", kultnog filma koji će se ponovo naći u bioskopima u aprilu, mesecu u kom se obeležava stogodišnjica potonuća "Titanika".

Reditelj Džejms Kameron je rekao je BBC-ju kako čar povratka "Titanika" nije samo u 3D-u, već i u njegovom povratku na bioskopsko platno, gde film najbolje dolazi do izražaja. FOTO GALERIJA: Premijera "Titanik 3D" u >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Londonu Kameron, strastveni ronilac kome je ta strast bila jedan od razloga za snimanje "Titanika", povodom premijere prekinuo je ronilačku ekspediciju na Pacifiku, tokom koje se spuštao dublje nego ikada do sada. SVE O FILMU: Titanik 3D Kejt Vinslet, za koju je „Titanik“ značio početak holivudske karijere, rekla je da joj je prva pomisao na kovertovanje "Titanika" u 3D i posmatranja sebe u tom izdanju bila zastrašujuća, mada je " 'Titanik' deo mog DNK". - Ovaj film je bio od ogromne važnosti za moju karijeru, i dao mi je veliku kreativnu slobodu - rekla je Kejt Vinslet za BBC. TREJLER: Titanik 3D "Titanik" je potonuo u noći 15. aprila na putu od Sauthemptona do Njujorka, povukavši sa sobom u smrt 1517 osoba. "Titanik 3D" u domaćim bioskopima naći će se od 5. aprila.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Londonska premijera 3D verzije kultnog filma "Titanika"

Izvor: NaDlanu.com, 28.Mar.2012

Džejms Kameron, Kejt Vinslet i Bili Zejn došli su na svečanu premijeru 3D verzije kultnog filma "Titanik", koji stiže i u beogradske bioskope. Leonardo DiKaprio nije bio u mogućnosti da prisustvuje premijeri, na žalost. Pogledaj atmosferu u Londonu!.

Nastavak na NaDlanu.com...

Održana premijera Titanika u 3D projekciji

Izvor: TvojPortal.com, 28.Mar.2012

Izvor: bizlife.rs  U Londonu je sinoć održana premijera filma "Titanik" u 3D projekciji, kojoj su prisustvovali režiser Džejms Kameron i glavna glumica Kejt Vinslet.. Kameron je rekao novinarima da nova verzija filma iz 1997. godine podiže iskustvo na potpuno novi nivo.. . . Film, u kojem...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.