U Čelsiju veruju, ovaj transfer ne mogu da im zabrane!

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2019, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Čelsiju veruju, ovaj transfer ne mogu da im zabrane!

"Plavci" su pod zabranom transfera, ali veruju da mogu da imaju pravo da angažuju jednog fudbalera.

Kako prenosi španska "Marka", Čelsi veruje da ovog leta može da otkupi ugovor Matea Kovačića od Reala i pored zabrane transfera.

"Plavcima" je zabranjeno da registruju igrače u naredna dva prelazna roka, ali možda imaju šansu da potpišu Hrvata, koji je minulu sezonu proveo na pozajmici u klubu.

Upisao je Kovačić čak 51 nastup za klub iz Zapadnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Londona, ali u dogovor sa Madriđanima nije umetnuta opcija o mogućoj kupovini.

Na "Bridžu" se ipak nadaju da mogu da zaobiđu pravila u njegovom slučaju, kako je bio registrovan u klubu minule sezone.

Jedno je jasno, hrvatski vezista nema budućnost na "Bernabeu", a za njegove usluge je zainteresovan i milanski Inter, koji ga je svojevremeno i prodao "Los Blankosima".

Real ga je tada kupio za 30 miliona evra, sada ga cene na 55 miliona evra.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.