U Čelsiju ogorčeni, izdao ih Pedro!

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2020, 09:38

U Čelsiju ogorčeni, izdao ih Pedro!

Španac odbio da ostane, ne želi ništa da rizikuje...

U Čelsiju ne mogu da veruju, ali Pedro ne odustaje. Naime, on je odbio da potpiše kratak produžetak ugovora do kraja PL sezone, jer ne želi ništa da rizikuje.

Španac je dogovorio transfer u Romu, potpisaće na dve godine.

Seli se u Seriju A za oko 3 miliona po sezoni, potpisao je ugovor na dve godine, sa mogućnošću da ga produži za sezonu.

U klubu će biti još samo 12 dana, za utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa Vilom, Sitijem, Lesterom, a onda odlazi iz Londona. Pretpostavlja se da će nekadašnji fudbaler Barselone na odmor, u Italiji traje sezona, jasno ne mogu da ga registruju, a zvanično će potpisati kad počne prelazni rok.

Novi šampionat u Italiji bi trebalo da startuje polovinom septembra.

Pedro je od 2015. bio u Čelsiju, odigrao je 135 utakmica, sa "Plavcima" osvojio titulu, FA kup i LE, mada nikada nije bio značajan igrač, niti dobijao šansu kao kod Gvardiole u Barseloni u svojim najboljim danima...
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.