U ČELSIJU JE BIO SAMO SEDAM MESECI: Skolari otkrio šta nije valjalo u Londonu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2022, 13:01

U ČELSIJU JE BIO SAMO SEDAM MESECI: Skolari otkrio šta nije valjalo u Londonu

Brazilac ipak zadovoljan.

Nekadašnji selektor Brazila Luis Felipe Skolari je vodio veliki broj klubova tokom svoje karijere, ali je samo jednom radio u Evropi. Bilo je to tokom sezone 2008/2009. kada je bio menadžer Čelsija. Međutim, Skolari se u Londonu zaržao svega sedam meseci, a sada je za ''Dejli Mejl'' otkrio zbog čega je kratko bio na klupi Plavaca.

 - Imao sam nekoliko problema sa dvojicom igrača. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Didije Drogba je bio povređen i kada se vratio, bilo je velikih poteškoća da se organizuje tim sa njim i Nikolasom Anelkom. Pokušao sam da pričam sa igračima kako bi shvatili njihove pozicije, ali nisam bio u mogućnosti da budem dovoljno jasan šta od njih očekujem. Tih problema je bilo van terena, ne na njemu - otkrio je Skolari.

Mada se kratko zadržao u Londonu, Skorali je zadovoljan učinjenim u Čelsiju, a posle nekoliko godina je razgovarao sa Drogbom i Anelkom i uspeli su da reše sve razmirice.

 - Nažalost, problem je bila komunikacija. Ali razgovarali smo o tome nekoliko godina kasnije i sada je sve u redu. Ne mislim da to sada zaslužuje posebnu pažnju. Sve je ostalo u prošlosti - zaključio je Skolari.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.