Tuča u avionu; Uletelo i kabinsko osoblje VIDEO

Izvor: B92, 10.Jul.2023, 12:55

Tuča u avionu; Uletelo i kabinsko osoblje VIDEO

Dva putnika na Rajanerovom letu s Malte za londonski Stansted posvađala su se zbog sedišta, prenosi britanki San.

Tuča je izbila nakon što je jedan putnik odbio da pusti drugog da prođe kroz prolaz, a zatim je došlo do guranja pa su morali da intervenišu i drugi putnici koji su na kraju razdvojili dvojicu muškaraca.

"Britanac nije dopustio Amerikancu da prođe kako bi došao do svog sedišta do prozora... >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Počeli su da se vređaju i psuju jedan drugog, a onda je izbila tuča... Let je kasnio dva sata, svi u avionu bili su iznervirani", ispričao je svedok čitave situacije.

Agresivne pitnike, kako se navodi, moralo je da razdvaja Rajanerovo kabinsko osoblje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Po­tu­kli se u avi­onu

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jul.2023

VA­LE­TA - Dva pu­tni­ka na "Rayana­iro­vom" le­tu sa Mal­te za lon­don­ski Stan­sted po­svađala su se zbog sje­di­šta, pre­nio je bri­tans­ki "Sun".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.