Tri francuska potpisa na Emirejtsu! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Jan.2017, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri "francuska" potpisa na "Emirejtsu"! (video)

Uprava Arsenala završila je ozbiljan posao.

Osvanulo je i na zvaničnoj stranici kluba iz severnog Londona, francuski trio ostaje među "Tobdžijama" još dugo, dugo.

Preciznije, Olivije Žiru, Loran Kosielni i Fransis Kokelan su potpisali nove ugovore sa klubom sa "Emirejtsa".

Žiru koji je u poslednje vreme spasilac Arsenala, bio je i najbolji strelac kluba minule sezone sa 24 pogotka u svim takmičenjima, a čini se da bi to ponovo mogao da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iako je "kasno startovao".

Što se tiče Kosielnog, koji je povremeno nosio i kapitensku traku, on je u dresu Arsenala izrastao u elitnog defanzivca, za kojim je često interesovanje pokazivala i Barselona. Definitivno je jedan od ključnih igrača ekipe Arsena Vengera, te je njegov produžetka saradnje sa klubom definitivno dobra vest za sve "Gunere".

I neumorni Kokelan je produžio vernost klubu u kom je fudbalski sazreo, što je svakako još jedna dobra vest za sve pristalice kluba.

"Veoma smo zadovoljni da su tri veoma važna igrača za nas odlučila da produže saradnju sa klubom i to na duže staze. Fransis je neverovatno napredovao u prethodnih par godina jer je strašno fokusiran svakog dana.

Olivije ima veliko iskustvo u igri i vremenom je postao sve kompletniji igrač. Loran je naravno ključni deo ekipe i po mom mišljenju jedan od najboljih defanzivaca na svetu.

Tako da, ovo su zaista sjajane vesti za nas
", izjavio je Venger.

🇫🇷  ✍️ ✍️ ✍️

We’ve got some good news for you… #WeAreTheArsenal pic.twitter.com/jNuJROg44u

— Arsenal FC (@Arsenal) 12. јануар 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pala tri potpisa u Arsenalu! Sme li Venger da se otvori za još dva važnija?

Izvor: MozzartSport.com, 12.Jan.2017

Novi ugovori za kapitena, napadača i sve boljeg vezistu..Malo dobrih vesti i za navijače Arsenala. Tačnije, malo više! Čak trojica fudbalera Tobdžija potpisala su jutros nove ugovore sa klubom iz severnog Londona. U pitanju su zamenik kapitena Loran Koščenli, napadač Olivije Žiru i sve bolji...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.