Trener Čelsija pohvalio Obamejanga

Izvor: B92, 04.Okt.2022, 23:47

Trener Čelsija pohvalio Obamejanga

Trener Čelsija Grejem Poter pohvalio je način kojim se fudbaler Pjer-Emerik Obamejang suočio sa nasilnom pljačkom u kući ovog leta.

U pljački koja se dogodila krajem avgusta u kući u blizini Barselone, pljačkaši su slomili vilicu Obamejangu i odneli vredan nakit.

Nedugo potom Obamejang je iz Barselone prešao u Čelsi, a Poter je prošlog meseca preuzeo londonsku ekipu i brzo je pohvalio svog igrača.

"On ne bi bio ljudsko biće da to nije uticalo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na njega. Pružamo mu podršku, ali mislim da je za njega najbolje da igra fudbal, da što pre taj incident ostavi iza sebe i oseća se komotno i srećno. Mislim da to ovde oseća. Ponašao se zaista profesionalno, zaista sam vrlo impresioniran", rekao je Poter, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

"Pljačka je bila prilično užasna, da budem iskren. Govorimo o nečemu što nije lepo, posebno kada je porodica u pitanju. Ali ja mogu da delujem samo na osnovu toga kako se on ponaša, a on je bio savršen", dodao je trener.

Narednu utakmicu Čelsi igra u sredu na svom Stamford Bridžu od 21 čas protiv Milana, u trećem kolu Lige šampiona. Londonska ekipa ima bod iz dve utakmice i poslednja je na tabeli Grupe E.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: London,   Incident

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.