Transferi uživo (21. avgust): Đentileti i zvanično u Laciju, Napadač Benfike u Selti

Izvor: Sportal.rs, 21.Avg.2014, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transferi uživo (21. avgust): Đentileti i zvanično u Laciju, Napadač Benfike u Selti

Novi dan donosi nova dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci, koja i dalje ima mnogo toga da ponudi klubovima. Do isteka prelaznog roka u Evropi ostalo je još deset dana, prave se procene, pregovara se, ulaže se veliki novac...

10:06 - Engleski mediji prenose da predstavnici italijanske Rome razmatraju mogućnost da angažuju Fernanda Toresa i da u zamenu za iskusnog Španca, ponude Čelsiju Matiju Destra. Tores nije opravdao uložen novac (50 miliona funti) tokom troipogodišnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << staža u londonskom klubu, a s obzirom na to da ni u aktuelnom sastavu nije starter, promena sredine bi mu bila možda i najbolja opcija.

11:00-  Predstavnici Rome otputovali su u London gde pregovaraju sa upravom Totenhema o angažovanju centralnog beka "pevaca" Vlada Kerekeša (24), prenose italijanski mediji. Vrednost Rumuna procenjuje se na 11 miliona evra. Veruje se da je na meti "vučice" i štoper Mančester sitija i srpski reprezentativac Matija Nastasić (21), za kojeg su odavno "zagrizli" i Juventus i Arsenal. Nekadašnji fudbaler Partizana i Fiorentine procenjuje se na 21 milion evra.

12:56 - Mario Bloteli polako postaje prošlost Milana, jer je pitanje dana kada će preći u Liverpul, pa čelnici "roso-nera" već rade na tome kako da nadomeste odlazak prvog napadača. Italijanski mediji pišu da je prvi pik uprave italijanskog kluba Kolumbijac Džekson Martines iz Porta. Za njega je i ranije bio zainteresovan Milan, a sada je kontakt dve strane obnovljen, pa bi transfer odličnog napadača mogao da bude realizovan u narednih nekoliko dana.

Navodno, Milan bi najpre pozajmio Martinesa i platio za to 4 miliona evra, potom bi u naredne tri godine isplatio portugalskom klubu 22 miliona evra, koliko se procenjuje da će biti ukupna vrednost transfera, u tri rate.

13:15 - Samjuel Eto je i dalje u potrazi za novim klubom, a britanski mediji javljaju da je Everton blizu realizacije transfera Kamerunca. Podsetimo, za nekadašnjeg napadača Barselone, Intera i Čelsija zainteresovani su i Ajaks, PSV, Liverpul, ali i timovi iz Rusije.

13:52 - Trener Real Madrida Karlo Anćeloti otkrio je da ga je Anhel Di Marija zamolio da napusti klub i da je Argentinac odbio produžetak saradnje sa "los blankosima".

 -Di Marija je pitao da napusti klub i odbio novi ugovor. Ako ne nađe novi klub, ostaće kod nas, to je najmanji problem - poručio je Italijan.

Podsetimo, za ofanzivca "kraljevskog kluba" najviše su zagrizli Mančester junajted i Pari Sen Žermen.

14:30 - Iako je bilo naznaka da će napadač Parme Amauri (34) napustiti "Enio Tardini", izgleda da od toga nema ništa. Za Brazilca sa italijanskim pasošem najzainteresovaniji je bio Udineze, ali igračev menadžer tvrdi da selidba u Udine ne dolazi u obzir.

- Pričam samo o konkretnim ponudama, a mi takvu nismo dobili od Udinezea. Amauri ima još dve godine ugovora sa Parmom, a on bi voleo da ostane u klubu i duže od toga. Ipak, sa fudbalskim tržištem se nikad ne zna, pa zato ništa ni nije sigurno - poručio je Amaurijev agent Đampjero Poseta.

15:07 - Reprezentativac Grčke Jorgos Samaras pred potpisom je za Vest Bromvič Albion, sa kojim pregovara kao slobodan agent, pošto mu je ovog leta istekao dugogodišnji ugovor sa škotskim Seltikom.

Pored VBA, za iskusnog golgetera zainteresovani su i Sampdorija, Sevilja, Hamburg, u skorije vreme i Malaga.

Ipak, prema poslednjim informacijama, Grk je najbliži ostanku na Ostrvu, pošto je VBA najuporniji da prvi ispuni njegove uslove. Engleski mediji prenose da bi dogovor dve strane trebalo da bude završen do kraja nedelje.

17:15 - Fiorentina je poslala zvaničnu ponudu za Benžamina Stambulija. Klub iz Firence je ponudio Monepeljeu pet miliona evra za vezistu.

Iz senke za potpis Stambulija vreba Svonsi, koji trenutno nudi nešto manje novca klubu, a više fudbaleru Monepljea.

20:21 - Selta je objavila da je dovela dosadašnjeg napadača Benfike - Nolita. Klub iz Viga je sa novim ofanzivcem dogovrio petogodišnju saradnju.

21:23 - Santijago Đentileti, 29-godišnji defanzivac San Lorenca zvanično je novo pojačanje rimskog Lacija. Kako se spekulisalo minulih dana, dolazak Argentinca navodno je pokvario potencijalnu selidbu Vojislava Stankovića u redove "nebeskoplavih", za koga je sada ozbiljno zainteresovan Palermo.

(Foto: Beta/AP/The Seattle Times, Dean Rutz)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRANSFERI (21. avgust): Milan krenuo po Džeksona, Benfika platila 10 miliona za Samarisa, jedino Zenit hoće da plati Guarina

Izvor: MozzartSport.com, 21.Avg.2014

To je sve za danas od vesti sa fudbalske pijace. Vest dana naravno je da Mario Baloteli prelazi u Liverpul, a u Milanu bi mogao da ga zameni Džekson Martinez. Porto je praktično sve završio oko 10 miliona evra teškog transfera Vensana Abubakara iz Lorijana. Edu Vargas je i zvanično postao član...

Nastavak na MozzartSport.com...

Transferi uživo (22. avgust): Bugarski golman iz Verone u Fulam, Holanđanin blizu Sautemptona

Izvor: Sportal.rs, 22.Avg.2014, 10:15

Finiš letnjeg prelaznog roka pratite uz SPORTAL.RS.  Sve informacije vezane za dešavanja tokom današnjeg dana na fudbalskoj pijaci možete saznati ukoliko ostanete uz naš portal.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.