Transfer spreman, Džaka već odlučio?

Izvor: Sportske.net, 12.Nov.2019, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transfer spreman, Džaka već odlučio?

Navodno je Ivan Gazidis već povukao konce...

Granit Džaka je spreman da ode iz severnog Londona.

Pošto mu je oduzeta kapitenska traka i nakon što je psovao navijače prilikom zamene, Švajcarac verovatno nikada neće igrati za Arsenal.

"Ne znam, ako bude bio koncentrisan i ako je glavom još uvek ovde, mogao bi da nam pomogne", kaže Emeri.

"Ali, nisam siguran, ne znam šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će se dešavati, posle svega, Granit želi da napusti klub", potvrdio je Španac.

Emeri je osudio navijače koji su slavili njegov izlazak i prozivali ga, kaže da ga je to zabolelo, mada mu je žao što je podlegao provokacijama. Džaka već pregovara sa Milanom, mediji u Švajcarskoj tvrde da je počeo potragu za kućom u Milanu, jer želi da se preseli među "Rosonere". Oni bi ga uzeli na pozajmicu sa otkupom, pregovore vodi Ivan Gazidis koji je Džaku i doveo u Arsenal za 40 miliona evra, a sada je izvršni direktor u Milanu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.