Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2020, 12:19

Totenhemu ponuđen Remzi, ali plata mora da ostane netaknuta

Senzacija na pomolu, Juventus otkrio karte, za sve se pitaju Pevci

Naoštrio se Žoze Murinjo da ovog leta napravi prvi rez u sastavu Totenhema i počne da gradi tim po sopstvenoj ideji, uz igrački kadar koji bi mu najviše odgovarao.

Nije tajna da bi prvi mogao da leti Tangi Ndombele i to posle nepunih godinu dana u Londonu, najviše upravo zbog svađe sa Posebnim, a vrlo je moguće da će još neki dobiti šut kartu, pogotovo u veznom redu. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Zato nimalo ne čudi što je Totenhem sada prvi kandidat za gotovo senzacionalni potpis Arona Remzija! Mediji u Engleskoj javljaju da je Totenhemu ponuđen sa Velšaninom, pošto je Juventus spreman da ga se odrekne iz dva razloga. Prvo, nije u ozbiljnim planovima Mauricija Sarija i još je zimus praktično bio na lageru. Drugo, Juventus želi da se ratosilja njegove plate od 7.000.000 evra godišnje bez velikih bonusa koje je dobio samo iz razloga što je pre godinu i po dana praktično prihvatio da kao slobodan igrač dođe u Torino na leto 2019, pa Stara dama nije imala obavezu plaćanja obeštećenja i zato je dala veći novac Remziju za platu i njegovom agentu za proviziju.

Međutim, u periodu otkako je Remzi pristao da dođe, do momenta realizacije transfera desila se velika promena na klupi Juventusa i Maks Alegri je otišao. Samim tim značajno je opala Remzijeva šansa da bude jedan od nosilaca igre Juventusa. Došao je Mauricio Sari, koji računa na potpuno drugi tip igrača zbog svoje filozofije, pa je tako Velšanin jedva skrpio 1.000 minuta do prekida sezone. Protiv Milana ga nije bilo ni na klupi, a još zimus se pisalo o tome koliko je Remzi razočaran ophođenjem Juventusa prema njemu i da se oseđa prevarenim jer mu je obećavano nešto sasvim drugo od onoga što sada dobija.

To je praktično sada zicer situacija za Totenhem, s tim što bi Remzi morao da smanji finansijske zahteve ako želi da se vrati u Severni London, gde je godinama branio boje Arsenala. Jedan uslov je Remzi postavio pred nove poslodavce, a to je da mu ne diraju platu, uprkos krizi posle pandemije virusa korona. I klubovi Premijer lige su osetili uticaj novih mera, ali Totenhem bi mogao da iznese njegovu platu, samo ako Ndombele ode, a sa njim možda još neki koji će svakako biti višak.

Podsetimo, prvi čovek Totenhema Danijel Levi nedavno je zadužio klub za preko 200.000.000 evra kako bi se izborio s pandemijom i činjenicom da je u izgradnju novog stadiona utrošeno preko milijardu evra. Kako bi smanjio troškove, Levi je sasekao plate i zaposlenima na stadionu, što je izazvalo osudu javnosti.

Još se ne zna da li bi Totenhem išao na varijantu kupovine ili pozajmice Arona Remzija. Ali, priča je aktuelna...

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.