Totenhemov prvi pazar ovog leta - 35.000.000 evra?!

Izvor: MozzartSport.com, 11.Avg.2017, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totenhemov prvi pazar ovog leta - 35.000.000 evra?!

Južnoamerikanci kažu da je posao gotov

Totenhem je jedini pretendent na titulu u Premijer ligi koji ovog leta nije doveo nijedno pojačanje! Ali to se izgleda večeras promenilo! Kako javljaju brojni južoamerički portali i poznati tviter-novinari, mladi štoper Ajaksa Davinson Sančez (21) dogovorio je prelazak u London

Kolumbijac je pre samo godinu dana stigao u Amsterdam iz Atletiko Nasionala >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za 5.000.000 evra i posle samo jedne uspešne sezone zaokupio pažnju brojnih evropskih velikana. Najčešće se uz Sančezovo ime pominjala Barselona, ali izgleda da su Pevci bili najbrži.

Ako je verovati Južnoamerikancima Kopljanici će na ime obeštećenja dobiti oko 35.000.000 evra, što će biti njihova rekordna prodaja. Najskuplje "utopljen" Ajaksov igrač trenutno je Arkadijuš Milik koji je 2016 prešao u Napoli za 32.000.000.

Davisnson Sančez proglašen je proletos za igrača sezone kada je u pitanju slavni klub iz Amstedama, a posebno se istakao u finalu Lige Evrope i pored poraza od Mančester Junajteda. Stručnjaci tvrde da je jedan od najperspektivnijih centralnih bekova na svetu.

Podsetimo, Totenhem je u ovom prelaznom roku ostao bez Kajla Vokera, Nabila Bentaleba , Klintona Nžijea i Federika Facija. Klub iz Londona zaradio je na njima preko 80.000.000 evra.

Da li je Davinson Sančez samo početak ili će to biti sve od Totenhema na pijaci ovog leta?

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Ajaks ne da Kolumbijca ni za 40 miliona!

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2017, 11:40

'Kopljanici' po svoj prilici igraju na kartu da ćeu budućnosti moći na njemu da zarade još više...Najtrofejniji holandski klub je napravio sjajan porez kada je prošlog leta doveo Davinsona Sančeza iz Atletiko Nasionala za 4 miliona evra...Mladi Kolumbiijac je odigrao fenomenalnu debitanstku sezonu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.