Totenhem nudi Kejnu značajno povećanje plate

Izvor: B92, 06.Jul.2023, 11:45

Totenhem nudi Kejnu značajno povećanje plate

Rukovodstvo Totenhema ponudilo je produženje ugovora kapitenu londonskog fudbalskog kluba Hariju Kejnu uz značajno povećanje plate, prenosi britanski "Gardijan"

Kejn ima ugovor sa Totenhemom do juna naredne godine, a u londonskom klubu trenutno zaradjuje nedeljno oko 200.000 funti.

"Gardijan" navodi da je predsednik kluba Danijel Levi odlučan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da zadrži Kejna koji je simbol Totenhema i zbog toga je spreman da iskusnom napadaču ponudi novi, poboljšani ugovor.

Levi je odbio prvu ponudu Bajerna od 70 miliona evra za kapitena engleske reprezentacije.

Britanski mediji podsećaju da je Kejn spreman da u letnjem prelaznom roku napusti klub u kojem se afirmisao.

On je prošle sezone postigao 30 golova na 38 mečeva u Premijer ligi.

Totenhem će naredne nedelje početi sa pripremama sa novu sezonu, a Kejn će morati da se priključi timu.

Nemački Bild navodi da je Levi ljut na Kejna, koji je navodno pristao na transfer u Bajern i već je razgovarao sa trenerom nemačkog kluba Tomasom Tuhelom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.