Totenhem i Morinjo slave maestralnog Sona

Izvor: RTS, 16.Feb.2020, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totenhem i Morinjo slave maestralnog Sona

Fudbaleri Totenhema pobedili su Aston Vilu 3:2 u 26. kolu Premijer lige. Izabranici Žozea Morinja odigrali su dobru utakmicu i na kraju su tek u nadoknadi vremena uspeli da dođu do sva tri boda.
Heroj Totenhema bio je Hjon-Min Son koji je u 94. minutu iskoristio veliku grešku odbrane Vile i potom rutinskom završnicom poslao loptu iza leđa golmana.

Nije dobro utakmica krenula za "Pevce", pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je Tobi Aldervireld postigao autogol u devetom minutu.
Štoper ekipe iz Londona uspeo je da se iskupi u 27. minutu. Dajer je asistirao, a Holanđanin je poravnao rezultat. Do poluvremena gosti su uspeli da preokrenu rezultat.
Son je u 47. minutu promašio penal, ali je natrčao na loptu i poslao je iza leđa Reine.
U nastavku meča gledali su uzbudljivu igru. Vila je u 53. minutu uspela da dođe do izjednačenja preko Engelsa, posle čega su napadi Totenhema bili sve žešći.
Pokušavali su Bergvajn, Ali i dva puta Son, međutim mreža Vile je mirovala i činilo se da će utakmica biti završena rezultatom 2:2. Ipak, da tako ne bude pobrinuo se Južnokorejac sjajnim pogotkom.
Iskoristio je veliku grešku odbrane i u stilu Tjerija Anrija se stuštio ka kaznenom i rutinski, udarcem u suprotnu malu mrežu doneo veliko slavlje gostima.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

PEVCI IŠČUPALI TRIJUMF: Totenhem pobedio Aston Vilu golom Sona u nadoknadi! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 16.Feb.2020

Fudbaleri Totenhema pobedili su danas na gostujućem terenu Aston Vilu sa 3:2, u utakmici 26. kola Premijer lige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.