Tom i Kejti više ne razgovaraju. Razlog: njen frajer

Izvor: Prva.rs, 18.Mar.2015, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tom i Kejti više ne razgovaraju. Razlog: njen frajer

Izvori bliski Tomu i Kejti za TMZ navode da njih dvoje uopšte ne komuniciraju. Ne vode razgovore čak ni o devetogodišnjoj Suri, već sve vezano za nju dogovaraju preko posrednika.
Negativni osećaji navodno postoje na obe strane i niko od njih ne pokazuje želju za poboljšanjem odnosa.
Prema izvorima bliskima slavnom glumcu, on je još „aktivno uključen u odgajanje ćerkice“, iako je već mesecima u Londonu gde snima peti nastavak „Nemoguće misije“.
Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Kejti na to ne gleda blagonaklono i smatra kako je njen bivši suprug nedovoljno uključen u Surin život.
S druge strane, Tom je navodno zabrinut zbog Kejtinih veza s raznim muškarcima te mogućem negativnom uticaju koji imaju na Suri.
Naime, glumicu poslednjih godinu dana povezuju s Tomovim dobrim prijateljem Džejmijem Foksom, a par svoju vezu drži u tajnosti.
Kruz je kolegu upoznao na snimanju filma Kolateralna šteta i od tada su u odličnim odnosima, a Foks je čak nekoliko put viđan u zajedničkom druženju sa Tomom i Kejti.
Slavni par se venčao 2006. godine u Sajentološkoj crkvi, a iste godine dobili su Suri. Šest godina kasnije, lepa glumica je zatražila razvod zbog neslaganja s velikim uticajem sajentologije na ćerkin i vlastiti život.
Izvor: TMZ
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.