Tobdžije srušile palatu! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2015, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tobdžije" srušile palatu! (video)

Arsenal osvojio prve bodove u sezoni pošto je u prvom meču nedeljnog programa drugog kola Premijer lige trijumfovao kao gost na 'Selhast Parku'.

Gostujuća 'legija stranaca' iz severnog dela Londona je furiozno ušla u meč, opsada Mekartijevog gola krenula je od samog starta, Ramzi i Aleksis Sančez ne koriste dobre prilike, ali je Kristal Palas ipak kapitulirao nakon 15 minuta igre.

Mesut Ozil je sa levog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << krila centrirao za Olivijea Žirua, Francuz je akrtobatski uhvatio volej i na spektakularan način doveo Arsenal u vođstvo - 0:1.

Nedugo potom Aleksis Sančez je imao još dve dobre šanse, oba puta reagovao je ispod svog renomea, a kazna za te promašaje usledila je u 28. minutu meča.

Dobra akcija Palasa, Bolasi je odigrao za Džoela Vorda koji tuče veoma jako i precizno po zemlji i poravnanva rezultat.

Do odlaska na odmor 'Tobdžije' su bolji tim, Aron Ramzi je u finišu prvog dela igre mogao da vrati prednost svom timu, Velšanin je zakazao u završnici.

Početak drugog poluvremena pripada 'Orlovima', Arsenal je imao dosta sreće u 48. minutu kada je Konor Vikam pogodio stativu.

Ipak, gosti dolaze do daha i u 55. minutu igre ponovo vode.

Ektor Beljerin je centrirao sa desnog boka, Aleksis Sančez je poleteo, tukao glavom, lopta je na putu ka golu zakačila Dilejnija i završila u mreži - 1:2.

Džejson Pančon je imao dobru priliku da ekspresno poravna rezultat, nedostajao je završni udarac pose odličnog prijema lopte na ivici šesnaesterca.

Ostatak utakmice protiče u velikoj borbi na sredini terena, 'Tobdžije' su iz "sačekuše" stvorili dobre prilike koje redom ne koriste Ramzi, Kasorla i rezervista Oks Čemberlen, na drugoj strani nije bilo većih uzbuđenja pred golom Čeha, te je ostalo 1:2.

Golove pogledajte OVDE.

Oba tima nakon dva kola imaju po tri boda.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.