Tobdžije predložile trejd, Juve glatko odbio!

Izvor: Sportske.net, 05.Jan.2019, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tobdžije" predložile trejd, Juve glatko odbio!

Kako prenose italijanski mediji, Arsenal je ponudio razmenu ekipi Juventusa.

Poznato je da je Eron Remzi na pragu prelaska u redove Juventusa, Velšaninu ugovor sa "Tobdžijama" ističe na kraju sezone i navodno se dogovorio sa "Starom damom".

Juve je prema Bosmanovom pravilu imao pravo da se dogovara sa Remzijem bez dozvole Arsenala, ali u tom slučaju bi vezista u Torino mogao da stigne tek po završetku sezone, odnosno po isteku njegovog ugovora sa ekipom iz Severnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Londona.

Ukoliko "Bjankoneri" žele odmah da ga dovedu, moraće da pronađu zajednički jezik sa upravom Arsenala, navodno su spremni da ponude Samija Kediru, ali da Velšanin u januaru pređe u Torino, dok bi bivši vezista Reala tek po završetku sezone stigao na "Emirejts".

Nije ni to tako loša ponuda, ali je Arsenal imao drugačiji plan.

Naime, uprava "Tobdžija" je ponudila drugačiju razmenu Juveu, oni žele Mehdija Benatiju, ukoliko bi ekipa iz Torina dozvolila Marokancu da se do kraja zimskog prelaznog roka preseli u Arsenal, Remzi bi dobio zeleno svetlo da, takođe do kraja meseca, pojača redove "Stare dame".

Ipak, Juventus je tu ponudu odbio, ne žele da se odreknu iskusnog defanzivca usred sezone, pa će dve ekipe morati da smisle novi način kako da obave saradnju do kraja zimske pijace.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Interov posao 'a la Marota', stiže pojačanje iz Bavarske?

Izvor: Sportske.net, 06.Jan.2019, 17:19

Italijan nastavlja da posluje u prepoznatljivom maniru...Arjen Roben polako završava svoju priču u Minhenu - Holanđanin će posle cele decenije napustiti redove šampiona Nemačke...Tridesetčetvorogodišnji fudbaler svakako ima još dve-tri sezone u sebi, a priča se da njegovi agenti već uveliko...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.