Tobdžije na nogama, u London stiže najtrofejniji svih vremena?

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2019, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tobdžije" na nogama, u London stiže najtrofejniji svih vremena?

I to bez penija obeštećenja.

Arsenal će i ove sezone pokušati da se vrati među najbolje evropske klubove plasmanom u Ligi šampiona.

To sigurno neće biti lako, naročito ne ukoliko ne dovedu pojačanja koja mogu da naprave razliku, međutim čini se da u tom smeru ima pomaka.

Tako se su jutros na Ostrvu mogle čuti glasine da bi Dani Alveš mogao da pojača Arsenal.

Brazilac je i u svojoj 36. godini pokazao da je u odličnoj formi što >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << smo mogli i da vidimo na nedavno završenom turniru Kopa Amerike gde je kapitenski vodio Brazil do trofeja.

On je ostao bez kluba nakon isteka ugovora sa Pari Sen Žermenom, povezivao se sa Mančester sitijem, ali u čitavu priču se navodno umešao i Arsenal.

Brazilac ne bi imao ništa protiv da smanji finansijske zahteve, ali insistira na plati od 200 hiljada funti nedeljno.

"Tobdžije" teško da mogu finansijski da pariraju Sitiju koji na klupi ima Pepa Gvardiolu sa kojim je Alveš sarađivao u Barsi, ali očigledno je da klub iz Londona ima ozbiljne ambicije ove sezone.
Pogledaj vesti o: London,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.