Tobdžijama se ne sviđa mesto odigravanja finala LE

Izvor: Sportske.net, 16.Maj.2019, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tobdžijama" se ne sviđa mesto odigravanja finala LE

Fudbalski klub Arsenal saopštio je danas da je izbor Bakua za domaćina finalne utakmice Lige Evropa izazvao "neprihvatljive probleme" za navijače.

Arsenal i Čelsi igraće 29. maja u finalu Lige Evropa u Bakuu.

Oba londonska kluba dobila su po 6.000 ulaznica za utakmicu, koja će se igrati na stadionu kapaciteta 68.700 sedišta.

Arsenal je naveo da možda ni tih 6.000 karata neće biti prodato zbog teškoća navijača da stignu do Azerbejdžana. Klub >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je saopštio da je o tome primio brojne žalbe navijača i da su svi u klubu zabrinuti.

"Apelovali bismo na Uefu da osigura da logistika i zahtevi navijača budu ključni deo svih budućih odluka prilikom izbora organizatora finala, pošto je ovo što se dogodilo ove sezone neprihvatljivo i ne sme se ponoviti", navodi se u saopštenju Arsenala.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.