Tim eliminisao Nišikorija, sad se uzda u Andersona

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2018, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tim eliminisao Nišikorija, sad se uzda u Andersona

Austrijanac je zadržao šansu da se nađe u polufinalu završnog Mastersa u Londonu ali sada u potpunosti zavisi od Kevina Andersona.

Pretposlednji meč u grupi "Lejton Hjuit" na završnom Mastersu u Londonu pripao je Dominiku Timu.

Austrijanac je sa 2:0 (6:1, 6:4) savladao Keija Nišikorija i tako praktično eliminisao Japanca iz daljeg toka takmičenja.

Tim je zadržao šanse za plasman >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u polufinale, ali sada u potpunosti zavisi od Kevina Andersona, odnosno ishoda poslednjeg meča u grupi.

Južnoafrikanac će kasnije večeras odmeriti snage sa Rodžerom Federerom, a Švajcarcu je jedan set dovoljan da se plasira u polufinale.

Ukoliko Kevin Anderson savlada Federera u dva seta, Rodžeru će biti dovoljno da sakupi šest gemova kako bi osigurao mesto u polufinalu.

Na kraju možemo da konstatujemo da su šanse Dominika Tima izuzetno male i mu ostaje da se uzda u ubedljiv trijumf Kevina Andersona u kojem Federer ne bi osvojio više od pet gemova.

Anderson je sa dva trijumfa iz prva dva meča osigurao mesto u polufinalu, baš kao i naš Novak Đoković koji igra u grupi "Guga Kuerten".
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tim izbacio Nišikorija i nada se u Andersona protiv Federera

Izvor: MozzartSport.com, 15.Nov.2018

Dominik Tim je zabeležio prvu pobedu na završnom Masters Kupu u Londonu pošto je u poslednjem kolu grupne faze savladao Keija Nišikorija 6:1, 6:4. Ovom pobedom, Austrijanac je zadržao tanku nadu da može do polufinala, ukoliko Kevin Anderson večeras sa 2:0 savlada Rodžera Federera. Svi ostali...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.