Thomas Cook dobio neobvezujuću ponudu za nordijsko poslovanje

Izvor: SEEbiz.eu, 11.Okt.2019, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Thomas Cook dobio neobvezujuću ponudu za nordijsko poslovanje

LONDON - Posrnula britanska turistička tvrtka Thomas Cook dobila je neobvezujuću ponudu za nordijsko poslovanje, izjavio je u petak glasnogovornik Thomas Cook Norther Europe/Vinga.

„Dostavljena ponuda odnosi se na čitavo nordijsko poslovanje, koje uključuje Thomas Cook Northern Europe i nordijsku zrakoplovnu kompaniju", rekao je Fredrik Henriksson, voditelj službe za odnose s javnošću Thomas Cook Northern Europe/Vinga.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << />
Interes za nordijsko poslovanje iskazalo je nekoliko potencijalnih kupaca, dodao je Henriksson, ne navodeći pojedinosti o zaprimljenoj ponudi.

„Trenutno možemo reći samo da računamo na relativno brz proces prodaje", kazao je.

U investicijskoj tvrtki Triton, koja je početkom godine podastrla ponudu za nordijsko poslovanje Thomasa Cooka, nisu željeli reći jesu li poslali ponudu ili iskazali interes.

Najstarija putnička tvrtka u svijetu proglasila je u rujnu bankrot, zbog čega su stotine tisuća turista zapele na destinacijama širom svijeta bez mogućnosti povratka a u pitanje je dovedeno i podmirivanje troškova njihovog smještaja.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.