Teri spreman za povratak na teren, propušta još samo Stouk

Izvor: Blic, 11.Jan.2013, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teri spreman za povratak na teren, propušta još samo Stouk

Kapiten fudbalera Čelsija DŽon Teri oporavio se od povrede ligamenata desnog kolena zbog koje je pauzirao dva meseca i spreman je da se vrati na teren, saopštio je londonski klub.

Teri nije igrao od 11. novembra i meča sa Liverpulom na Stamford bridžu koji je završen rezultatom 1:1, kada se povredio u duelu sa Urugvajcem Luisom Suarezom.

Menadžer "plavaca" Rafa Benitez uvrstio je kapitena u tim za meč >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa Stoukom u Premijer ligi, ali je najavio da će ostati na klupi.

"Džon neće početi meč, ali njegov povratak je odlična vest za nas", izjavio je Benitez za engleske medije.

Teri nije odigrao nijednu utakmicu otkako je španski stručnjak na funkciji menadžera nasledio Roberta Di Matea.

Tokom njegovog odsustva Čelsi je postao prvi zvanični prvak Evrope koji je eliminisan u grupnoj fazi Lige šampiona, izgubio je u finalu Svetskog klupskog prvenstva, a u Premijer ligi zaostatak za liderom Mančester Junajtedom povećan je na 14 bodova.

Povezane vesti: Meč sa Liverpulom izbacio Terija nekoliko nedelja van stroja David Luiz spreman da nadoknadi Terijev izostanak u finalu protiv Bajerna Teri jedva disao posle loma rebara na meču sa Benfikom Teri ponovo pauzira zbog povrede kolena Čelsi strahuje, i Teri neizvestan za meč sa Boltonom

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.