Izvor: Politika, 11.Dec.2014, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TV serija prema detektivskim romanima Roulingove

LONDON – Televizijska serija zasnovana na detektivskim romanima Džoane Rouling, koje je napisala pod pseudonimom Robert Galbrajt, biće snimljena za

Bi-Bi-Si.

Kako prenosi taj servis, za male ekrane biće adaptirani „Zov kukavice” i „Svilena buba” a sama autorka, poznata po popularnom serijalu romana o Hariju Poteru, radiće na njihovoj adaptaciji.

Drugih detalja o seriji za sada nema. Još uvek se ne zna koliko će epizoda biti snimljeno, kada će >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << serija biti emitovana niti ko će glumiti glavnojg junaka, privatnog detektiva Kormorana Strajka.

Bi-Bi-Si je inače, u saradnji sa američkim HBO, već snimio televizijsku adaptaciju romana „Upražnjeno mesto” Roulingove koja će biti emitovana u februaru.

Tanjug

objavljeno: 11.12.2014.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.