TUHEL NAREDIO: Kristal Palas mora da PADNE

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2021, 10:04

TUHEL NAREDIO: Kristal Palas mora da PADNE

Londonski derbi.

Svaki duel klubova iz Londona je poslastica za sve koji vole  Premijer ligu. Tako će biti i ovoga puta kad Kristal Palas u okviru 31. kola dočekuje Čelsi.

Kristal Palas je u poslednja dva kola osvojio četiri boda. Pobeđen je WBA, usledio je remi sa Evrtonom, čime je četa Roja Hodžsona stigla do kvote 38 čime je praktično, ali ne i teoretski obezbeđen opstanak.

Sada će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Luka Milivojević, Zaha i ostala družina moći da igra dosta opuštenije i slobodnije. Najveći problem Palasa i dalje je efikasnost, jer uprkos solidnom broju prilika teško postižu golove, dok su u defanzivi više nego solidni.

Čelsi je doživeo potop u prošlom kolu kod kuće protiv VBA (2:5) što mu nije donelo ništa dobro u borbi za Ligu šampiona. Zato danas (18.30) na gostovanju bezbednom Kristal Palasu mora da zapne i juriša na tri boda, a kvota na dvojku je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kristal Palas - Čelsi.

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Čelsija u prošlom kolu doživeti šokantan poraz na svom terenu od Vest Bromvič Albiona, kada je bilo 2:5. To je ovaj tim udaljilo od plasmana u Ligu šampiona, ali kada smo već kod ovog takmičenja, treba svakako napomenuti da su izabranici Tomasa Tuhela u prvom meču četvrtfinala slavili na gostovanju kod Porta sa 0:2, čime su praktično došli na korak od plasmana u polufinale, što će svakako biti ogroman uspeh za tim iz Londona

Što se Premijer lige tiče, u ovom trenutku se "Plavci" nalaze na petom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na četvrtoplasirani Vest Hem.

Na poslednjih sedam mečeva na Selhrst Parku nije bilo remija. Čelsi je slavio pet puta, dok se Palas radovao dva puta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.