Izvor: HotSport.rs, 28.Avg.2017, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRESE SE LONDON: Transfer ‘bomba’ – iz Arsenala u Čelsi! (FOTO)

E to je ‘bomba’ koja odjekuje Londonom, ali srećom ne teroristička, već fudbalska, u smiraj prelaznog roka.

Transferi između rivalskih klubova su retki u celoj Evropi, a posebno iz ne praštaju na ‘ostrvu’. Ipak, kako ‘Skaj Sport’ i ‘ESPN’ javljaju, Čelsi je uspeo da ukrade Arsenalu reprezentativca Engleske.
U pitanju je krilni napadač Aleks-Okslejd Čemberlejn, snažni, ali i brzonogi >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << fudbaler, za koga je prihvaćena ponuda od 35.000.000 funti, što je nešto više od 40.000.000 evra.
Ostalo je još da mladi Čemberlejn dogovori lične uslove sa ‘plavcima’ i, prema najavama, već tokom večeri ili jutra prođe medicinske preglede i potpiše ugovor.
Nakon reprezentativne pridružio bi se timu Antonija Kontea, a zanimljivo, prvi meč pred navijačima Čelsija na Stamford bridžu odigraće upravo protiv – Arsenala.
Kakav će to meč biti…
Chelsea have agreed a fee with Arsenal to sign Alex Oxlade-Chamberlain, a source has confirmed to ESPN FC. https://t.co/dnKa26UVnT pic.twitter.com/IRLHL4KiHc
— ESPN FC (@ESPNFC) August 28, 2017

The post TRESE SE LONDON: Transfer ‘bomba’ – iz Arsenala u Čelsi! (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Pao dogovor: Iz Arsenala u Čelsi

Izvor: Vesti-online.com, 28.Avg.2017

U završnici prelaznog roka fudbaler Arsenala Aleks Okslejd-Čembrlen zameniće dres Arsenala za dres Čelsija pošto su prema pisanju ostvrskih medija dve strane već postigle dogovor pa se samo čeka zvanična potvrda...24-godišnji vezista prelazi na Stamford Bridž u transferu vrednom 40 miliona...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.