TRESE SE LONDON PRED MEČ SA LIVERPULOM: Redsi na teren sa najboljim timom, Čelsi ipak favorit!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2020, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRESE SE LONDON PRED MEČ SA LIVERPULOM: Redsi na teren sa najboljim timom, Čelsi ipak favorit!

Veliki sudar u osmini finala.

Iako je pitanje prvaka na ostrvu rešeno, i oko toga nema nikakve drame i uzbuđenja, ono što je preostalo za fudbal vredan borbe je sigurno FA Kup u kom se već u osmini finila očekuje veliki okršaj, najveći do sada. Okršaj crvnih i plavih, kluba iz malog grada protiv tima iz prestonice, naravno, u pitanju je meč Čelsi - Liverpul.

Redsi su tokom minulog vikenda doživelu prvi poraz u Premijer ligi ove sezone, pošto su izgubili od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Votforda, dok je Čelsi pregažen od strane Bajerna 0:3, da bi zatim igrao nerešeno sa Bornmutom u domaćem prvenstvu.

Tell me a story. Show me your world. The biggest teams to meet yet one must fall.

✔But will this✔

Come one come all, our Titans face the war

One shall break and will be raised.

✔CHELSEA✔ vs ✔LIVERPOOL ✔

WHO SHALL WIN. pic.twitter.com/Q9QqkEQUMc

— Alexander Black (@Alexand00276425) March 3, 2020

Forma Čelsija je zabrinjavajuća ako se uzme u obzir da su od poslednjih pet mečeva u svim takmičenjima dobili samo jedan. Liverpul će s druge strane uraditi sve ne bi li zatvorio usta kritičarima i možda zbog toga u ovaj meč ulazi s nešto više motiva. Prvenstveni meč u septembru takođe odigran na Stamford Bridžu, Redsi su dobili sa 2:1, a poslednji put su od Plavaca poraženi pre dve godine.

Liverpul je u prethodnih desetak dana, prvo ga je savladao Atletiko, pa Votford, a večeras (20.45) u FA kupu ide na gostovanje Čelsiju koji će želeti da zada još jedan udarac velikom rivalu. Kvota na keca je 2,65, dvojka je 2,70, dok je iks 3,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Liverpul.

Menadžer Liverpula Jirgen Klop nije želeo da otkriva taktiku za meč sa Čelsijem, ali je najavio da će na teren poslati tim spreman da pobedi.

– Poraz od Votforda nema ništa sa utakmicom koja nas čeka u utorak. Nemamo pojma šta Čelsi planira, pa zašto bismo mi otkrili Čelsiju našu taktiku. Postavu ćete znati u utorak uveče, ne sada i ne ovde. Ali mogu da vam kažem da na teren uvek izlazi tim koji ima najveće šanse da nam donese dobar rezultat – rekao je Klop i dodao da će za ovu utakmicu biti spremni Džo Gomez i Džejms Milner – istakao je on i dodao:

– Mi smo Liverpul, uvek smo pod pritiskom. Svi očekuju da pobedimo, a protiv Čelsija to je veoma teško. Nema favorita u ovom meču. Ako insistirate, onda je to Čelsi koji igra na svom terenu.

2019/20 #FACup 5th round fixtures tonight:

Chelsea v Liverpool 21:45 Stamford Bridge

Reading v Sheffield United Madejski Stadium 22:00

West Bromwich Albion v Newcastle United The Hawthorns 22:00.

Will @LFC suffer second straight defeat or will @ChelseaFC slump at home? SG pic.twitter.com/tAqYX7p9jw

— RISEfmNEWS (@RISEfmNEWS) March 3, 2020

U svakom slučaju, očekuje nas veliki okršaj, udariće Klop na Lamparda, Salah na Žirua, Redsi na Plavce, Liverpul na London. Jedan tim na Stamford bridžu mora pasti, ostaje nam da vidimo koji i uživamo u žestoko dobrom fudbalu.

Meč je na programu u utorak od 20:45.

Pogledajte rezultate

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Alis Gudvin, supruga Džermejna Penanta

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.