TOTALNI HAOS! Krunisanje samo što nije, a princ Hari zadaje VELIKE MUKE ocu, KRALJU ČARLSU

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 14:53

TOTALNI HAOS! Krunisanje samo što nije, a princ Hari zadaje VELIKE MUKE ocu, KRALJU ČARLSU

Nema kraja porodičnoj drami!

Princ Hari još uvek nije otkrio da li dolazi na krunisanje svog oca, kralja Čarlsa 6. maja, ali jutros je iznenada doputovao u London. Njegova poseta iznenadila je mnoge, ali bila je neodložna. Naime, on je došao na sud zbog tužbe izdavaču koji je nezakonito prikupljao informacije.

Princ Hari priredio je Britancima pravo iznenađenje, u potpunoj tajnosti doputovao je u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << London, gde je išao na suđenje. Prema fotografijama koje su nastale ispred sudnice, Hari je bio dobro raspoložen, Megan Markl i deca nisu došli sa njim.

Nije poznato da slu članovi kraljevske porodice bili upoznati sa tim da Hari treba da dođe, i da li je planiran susret sa princem Vilijamom i kraljem Čarlsom.

Istovremeno, jedan anonimni kraljevski izvor je rekao za "The Sun" kako su u toku intenzivni pregovori kojima se odlučuje da li će Hari i Megan doći na krunisanje.

"Palata se svim silama trudi što pre da zaključi pregovore jer moraju da utvrde čitav protokol. Svako odugovlačenje može da odvede u haos. Moguće je da dogovora ne dođe, pa Hari i Megan i neće biti prisutni. S obzirom na to da palata nema kontrolu nad njihovom odlukom, u toku je organizacija dva rasporeda: jedan u kojem su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa prisutni krunisanju i drugi u kojem ih nema", otkrio je izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.