TONI BENET NAJSTARIJI MUZIČAR NA VRHU LISTE ALBUMA

Izvor: Kurir, 29.Sep.2011, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TONI BENET NAJSTARIJI MUZIČAR NA VRHU LISTE ALBUMA

LONDON - Legendarni američki pevač Toni Benet, star 85 godina, postao je najstariji muzičar na vrhu liste najprodavanijih albuma u SAD, preneo je Nju mjuzikal ekspres - NME.

Album "Duets II", na prvom mestu nove Bilbordove liste, sadrži između ostalog Benetov duet s pokojnom soul pevačicom Ejmi Vajnhaus kao i sa pop zvezdom Lejdi Gagom. Dosadašnji rekord držao je kantautor Bob Dilan koji je imao 67 godina u vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kada je, 2009. godine, njegov album "Together Through Life" zauzeo prvo mesto američke liste albuma.

Benetu je to prvi put u 60-godišnjoj karijeri da je dospeo na vrh te liste. Njegov prethodni najveći uspeh u SAD bio je kada je album "Duets" 2006. dospeo do trećeg mesta Bilbordove rang liste. Toni Benet je dobitnik 15 nagrada Gremi, između ostalog za životno delo.
Pogledaj vesti o: Nova godina,   Amy Winehouse

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Toni Benet najstariji muzičar na vrhu

Izvor: NaDlanu.com, 29.Sep.2011

Legendarni američki pevač Toni Benet, star 85 godina, postao je najstariji muzičar na vrhu liste najprodavanijih albuma u SAD, preneo je u četvrtak Nju mjuzikal ekspres - NME... Album "Duets II", na prvom mestu nove Bilbordove liste, sadrži izmedju ostalog Benetov duet s pokojnom soul pevačicom...

Nastavak na NaDlanu.com...

Toni Benet u 85. godini na vrhu američke top liste

Izvor: S media, 30.Sep.2011, 03:32

Legendarni britanski pevač Toni Benet postao je najstariji živi izvođač koji je dospeo na prvo mesto!..Legendarni britanski pevač Toni Benet postao je najstariji živi izvođač koji je dospeo na prvo mesto najprodavanijih albuma u Americi...Poslušajte duet Ejmi Vajnhaus i Tonija Beneta! (VIDEO)..Poslušajte...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.