TIM DŽUDA: Sviđao vam se ili ne, ali Vučić se dobro pokazao

Izvor: Kurir, 28.Okt.2014, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TIM DŽUDA: Sviđao vam se ili ne, ali Vučić se dobro pokazao

LONDON - Britanski analitičar Tim Džuda pozitivno je ocenio predavanje koje je u Londonskoj školi ekonomije (LSE) sinoć održao premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Foto: Vlada Srbije

"Sviđao vam se ili ne, ali Vučić se dobro pokazao", napisao je Džuda sinoć na svom Tviter nalogu.

Like him or loathe him #vucic came off well and @JamesKerLindsay did a great job. #LSESerbia

Vučić je sinoć pred LSE održao predavanje na temu "Pogled >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u budućnost - Srbija i Zapadni Balkan u Evropskoj uniji".

Foto: Vlada Srbije

Džuda je kao dobru ocenio i inicijativu savetnika LSE Džejms Ker-Lindzija, koji je bio domaćin predavanja, da pozove srpskog premijera da se obrati studentima.

Džuda je na Tviteru istakao i nekoliko akcenata sa predavanja - da Vučić menja sebe svakog dana, da su uhapšeni svi napadači na pekare čiji su vlasnici Albanci, da je održana Parada ponosa, kao i da vlada ima političku hrabrost.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Tim Džuda: Vučić se dobro pokazao u Londonu

Izvor: Blic, 28.Okt.2014

Britanski analitičar Tim Džuda pozitivno je ocenio predavanje koje je u Londonskoj školi ekonomije (LSE) sinoć održao premijer Srbije Aleksandar Vučić...- Sviđao vam se ili ne, ali Vučić se dobro pokazao - napisao je Džuda sinoć na svom Tviter nalogu...Vučić je sinoć pred LSE održao predavanje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.