TAKO JE! Ivana Španović iz Londona ima JAKU poruku, koja dokazuje koliki je BORAC!

Izvor: BKTV News, 13.Avg.2017, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAKO JE! Ivana Španović iz Londona ima JAKU poruku, koja dokazuje koliki je BORAC!

Bravo, Ivana!

Naša najbolja atletičarka Ivana Španović danas se vraća iz Londona, gde je nakon bizarne situacije i odluke sudija u finalu takmičenja, osvojila četvrto mesto na Svetskom prvenstvu.

Life is good. Life is beautiful.❤ There is so much to smile about.

Објава коју дели Ivana Španović (@ivanaspanovic) дана 13. Авг 2017. у 3:08 PDT

Ona je pred put u Beograd poslala sjajnu poruku i još jednom potvrdila >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da će iz situacije u kojoj se našla, izaći još jača i spremnija da se domogne zlata!

"Life is good. Life is beautiful. There is so much to smile about". Život je dobar. Život je lep. Postoji mnogo razloga za osmehe", poručila je Ivana na svom Instagram profilu.

Neverovatna situacija dogodila se u poslednjoj, šestoj, seriji skoka, gde je Ivana skočila više od sedam metara, ali se broj na dresu otkačio i ostavio trag na pesku.

Sudije nisu priznale taj skok koji je bio preko sedam metara, već 6,96, koliko je bio skok iz druge serije.

Atletski savez Srbije odmah je uložio žalbu, stopirano je i proglašenje pobednika, ali sudije su ostale pri svom stavu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.