Izvor: Nezavisne Novine, 08.Avg.2017, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svjetsko prvenstvo u atletici kroz 30 fotografija

Pet godina nakon Olimpijskih igara, najbolji atletičari i atletičarke svijeta okupili su se ponovo u Londonu u Olimpijskom parku Kraljice Elizabete, gdje se od 4. do 13. avgusta najbolji atletičari planete takmiče za medalje.

Više od 2.000 sportista iz preko 200 zemalja nadmeću se na borilištu koje je bilo domaćin Olimpijskih igara i Dijamantske lige.

Takmičenje u >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Londonu ušlo je u istoriju atletike zbog dvojice velikana kraljice sportova, Juseina Bolta i Mo Faraha koji će poslednji put u blistavim karijerama nastupati na velikim takmičenjima.

U generalnom plasmanu po osvojenim medaljama trenutno vodi USA, a drugo i treče mjesto zauzimaju Kenija i Etiopija.

Foto: Rojters, Tanjug

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.