Svi su bili Vijetnamci: Zvanično identifikovano 39 žrtava kamiona smrti

Izvor: Večernje novosti, 07.Nov.2019, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Svi su bili Vijetnamci": Zvanično identifikovano 39 žrtava "kamiona smrti"

Bili su poreklom iz gradova Hajfong i Haj Ziong i pokrajina Nge An, Ha Tinj, Kvang Binj i Hue Britanska policija i zvanično je identifikovala svih 39 osoba, čija tela su prošlog meseca pronađena u kamionu-hladnjači u blizini Londona, a vijetnamska policija saopštila je da su sve žrtve bile Vijetnamci. U saopštenju Ministarstva za javnu bezbednost Vijetnama navodi se da su žrtve poreklom iz gradova Hajfong i Haj Ziong i pokrajina Nge An, Ha Tinj, Kvang Binj i >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Hue. Pročitajte još - Vapaje žrtava hladnjače - "kamiona smrti" niko nije čuo satima: Zatvoreni u "metalnom sanduku" na -25, bez vazduha su umirali u najgorim mukama Britanska policija navodi da je i zvanično indetifikovala svih 39 žrtava i da je obavestila njihove porodice, prenosi Rojters. "Ovo je važan korak u istrazi i omogućava nam da radimo sa našim kolegama iz policije u Vijetnamu kako bi pružili podršku porodicama žrtava", rekao je visoki policijski zvaničnik, zadužen za istragu, Tim Smit.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Obrt nakon identifikacije leševa iz HLADNJAČE SMRTI: NISU U PITANJU KINEZI! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019

Britanska policija navodi da je i zvanično identifikovala svih 39 žrtava..Britanska policija i zvanično je identifikovala svih 39 osoba, čija tela su prošlog meseca pronađena u kamionu-hladnjači u blizini Londona...Vijetnamska policija saopštila je da su sve žrtve bile Vijetnamci...Police have...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.